Nieuws

Afsluiting Festival van Geluk met een diner

Het thema was: “Van ontmoeten word je gelukkig”. Zeker meer dan twintig Meppelers met verschillende nationaliteiten hebben internationale gerechten gekookt. Van Hollandse pot, Syrische maaltijden, Indische hap, brood uit Jemen etc. Meppel was uitgenodigd om in het kader van het Festival van Geluk een gratis maaltijd te komen nuttigen. Die maaltijden werden geserveerd in de prachtige accommodatie van het Apostolisch Genootschap in de Witte de Withstraat.

Joke Emmink coach van de MensA coördineerde e.e.a. Meer dan 120 Meppelers hadden zich opgegeven en kijkend naar het buffet was dat een treffende keuze. Joke had de meeste gangen voorgeproefd en was zelf enthousiast over de smaakervaring. De gasten werden ontvangen met een glaasje rosé met of zonder alcohol.

Remco Horstmanshoff van het Apostolisch Genootschap heette de gasten welkom. Joke Emmink zette voordat het diner begon alle keukenmedewerkers en koks nog even extra in het zonnetje. Een topprestatie. Remco opende het diner door het glas te heffen en te proosten op Diep Geluk in Meppel. Daarna was het een drukte van belang aan het buffet en werd er door deelnemers genoten van een heerlijk diner.

Tekst en foto RTV Meppel