Nieuws

Aanmelding Open bedrijvendag voor 1 oktober

Op zaterdag 6 november is het weer tijd voor de Open Bedrijvendag. Dit jaar met als thema “mooie bedrijven in Meppel”. Hoe mooi is het om iedereen te laten zien welke mooie bedrijven er in Meppel zijn, welke producten er worden gemaakt of welke dienstverlening er geleverd wordt. Een dag om uw bedrijf in het zonnetje te zetten en uw naamsbekendheid te vergroten. Ondernemen in gemeente Meppel is durven, doen, samen!

Investeren in toekomstige medewerkers
Voor iedere bezoeker is de open bedrijvendag interessant, maar in het bijzonder voor leerlingen en studenten. “De jongeren zijn onze toekomstige medewerkers en voor hun is het van belang dat zij goed beeld krijgen van beroepen. De open bedrijvendag helpt om een beeld van beroepen te vormen, ideaal voor het kiezen van een profiel of vervolgstudie”, zegt Peter de Visser, bestuurder RSG Stad & Esch en CSG Dingstede.

Deelnemende bedrijven
De Open bedrijvendag is voor alle bedrijven in gemeente Meppel, Nijeveen en Rogat. Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is. Ook kunnen ondernemers samen op een locatie meedoen. “Mocht het mogelijk zijn voor een bedrijf om mee te doen met de open bedrijvendag, dan raad ik zeker aan om mee te doen. Hoe mooi is het om aan onze inwoners, kinderen en ouders, te laten zien welke mooie bedrijven er in Meppel zijn.

Op donderdag 26 oktober verwelkomt wethouder Henk ten Hulscher alle deelnemende bedrijven tijdens een ontbijtbijeenkomst, zodat deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en om elkaar te inspireren om de dag tot een groot succes te maken”, vertelt Henrico ten Brink, voorzitter ICC Parkmanagement.

Aanmelden
Bedrijven, die mee willen doen kunnen zich aanmelden voor 1 oktober via de website van de open bedrijvendag Drenthe https://obdd.nl/. We gaan ervan uit dat we weer fysiek de deuren mogen openen op 6 november. Naast de organisatie, moeten ook de ondernemers in voorbereiding en op de dag zelf de coronamaatregelen volgen.

Open bedrijvendag organisatie
De organisatie van de Open Bedrijvendag Meppel ligt in handen van het Werkgeversplatform, uitgevoerd door ICC-Parkmanagement, gemeente Meppel, RSG Stad & Esch, Drenthe College, Greijdanus en worden ondersteund door studenten via het Regiocampus Ondernemerspunt. De open bedrijvendag wordt financieel mogelijk gemaakt door Stichting Ondernemersfonds Meppel, gemeente Meppel en ICC Parkmanagement.

Foto Leo de Harder