Regio

Zomerkleding- en speelgoedbeurs Havelte

Ook dit jaar wordt er weer een gezellige tweedehands zomerkleding- en speelgoedbeurs gehouden in ontmoetingscentrum ‘De Veldkei’ in Havelte. Je vindt op deze beurs naast zomerkleding ook een divers aanbod van tweedehands speelgoed. Wil je zelf zomerkleding (maat 74 t/m maat 188, XS, S of M), of speelgoed inbrengen? Dan kun je vanaf dinsdag 27 februari een envelop met instructie ophalen bij de ingang van OBS De Bosrank in Havelte.

Alle kleding en al het speelgoed dient geprijsd, schoon, heel en compleet te worden aangeleverd. Het inbrengen van de kleding en het speelgoed is op donderdagavond 4 april van 19.00 tot 20.30 uur, eveneens in ‘de Veldkei’, Veldkamp 77 in Havelte.  De koopavond is op vrijdag 5 april van 20.00 uur tot 21.30 uur. Op zaterdag 6 april is de beurs geopend van 9.00 uur tot 10.00 uur. Bezoekers ontvangen op zaterdag 10% korting op hun aankoopbedrag.

We zijn te volgen via Facebook en Instagram: Kledingbeurs Havelte. Voor vragen kan er contact opgenomen worden via het e-mailadres kledingbeurshavelte@gmail.com

Tekst/foto: aangeleverd