Nieuws

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V Meppel feestelijk geopend

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. Meppel heeft afgelopen zaterdag een “nieuw” bedrijfspand aan de Oeverlandenweg 4 op industrieterrein Oevers in Meppel op feestelijke wijze in gebruik genomen. Het openingsfeest bracht werknemers en hun partners, familie en relaties op die dag bijeen voor een gezellig samenzijn.  De gasten werden in de gezellig aangeklede loods getrakteerd op heerlijke warme hapjes en verfrissende drankjes.

Het bedrijf maakte de afgelopen 10 jaar een gestage groei door en zocht een ander pand waarbij op het terrein een gedeelte van het wagenpark* gestald kon worden en tevens een mogelijkheid heeft voor opslag. Het bedrijf beschikt nu over 900m2 groot magazijn en een volwaardig kantoor en ruimtes voor de chauffeur.  De verhuizing naar het nieuwe pand markeert een nieuwe fase in de groei van het bedrijf.

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. heeft zijn oorsprong in 2011. In dat jaar is eigenaar Yme Kamminga begonnen met ZZP-werk naast zijn baan als chauffeur bij Ter Wal in Meppel. Vanaf januari 2011 heeft Yme zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Yme Kamminga Industriële diensten.

Het moderne wagenpark  bestaat in januari 2024 uit 6 busjes en 31 vrachtwagens en 9 opleggers dat voor diverse specialiteiten vervoer geschikt is. Yme Kamminga Koerier en Transport heeft nu 60 uitstekend gekwalificeerde vaste club chauffeurs en chauffeuses in dienst.

Cheryl Groen/ foto Marco Havers