Nieuws

Win de grootste borrelplank van Meppel

De ondernemersdroom van Mart Brinkman uit Meppel is inmiddels een jaar uitgekomen. Middenin de corona crisis begon de 22-jarige Meppeler een bedrijf in heerlijke borrelhapjes. Omdat de inwoners Meppel zijn concept vanaf dag één omarmden, organiseert hij nu een leuke winacties ter ere van het eenjarige bestaan.

Brinkman zag dat Meppel in de coronacrisis het beste van de lockdown probeerde maken. Door de strenge regels was iedereen aan huis gekluisterd, maar zijn stadsgenoten zaten niet bij de pakken neer. Het werd thuis gezellig gemaakt. Hij speelde daarop in en begon een webshop met alle producten voor een goede borrel: Borrelstore.

Mooie hapjes op een leuke plank, gecombineerd met lekkere bieren en mooie wijnen. En dat gratis thuisbezorgd! Brinkman zag het concept vanaf de eerste dag ontploffen. “Zelfs mijn leveranciers moesten grinniken”, vertelt hij trots. “Elk uur moest ik bellen om mijn leveringen op te schroeven. Mag ik toch 300 worsten, in plaats van 200? En maak er maar 40 kilo kaas van, dan heb ik voorlopig genoeg.”

Terugdoen
Het was tegen Brinkmans verwachting in. “Ik deed veel aan marketing en reclame en kon op veel steun rekenen van vrienden en familie in Meppel die me aan bekendheid hielpen. Toch blijft ondernemen een groot risico. Je weet immers nooit of je product aanslaat, en of het voor de lange termijn werkt”, vertelt hij.

Gelukkig ging Meppel vanaf dag één achter zijn concept gaan. Daarom wil Brinkman, geboren en getogen in Meppel, nu iets terugdoen.

Veel prijzen
Volgende maand geeft hij een joekel van een borrelplank weg aan iemand die het écht verdient. “Een borrelplank voor 12 personen, dat is vast de grootste van Meppel”, aldus Brinkman.

Het is niet de enige prijs die de jongen ondernemer uitdeelt: de hele week houdt hij winacties. Zo worden er tien borreltassen weggegeven.

Ken jij iemand in je omgeving die je zo’n traktatie gunt? Stuur dan een mail naar info@borrelstore.nl en schrijf waarom jij diegene zou willen verwennen met lekkere kaas, worst nootjes en meer borrelhalpjes. Wie weet wordt je zelf uitgenodigd om te komen snoepen!

De winactie loopt vanaf 27 september tot 30 september. De winnaar wordt 1 oktober bekend gemaakt via de Social Media van Borrelstore, ook worden hier de andere winacties op bekendgemaakt.