RTV Meppel

Volop muziektips in My Generation

In My Generation krijg je zaterdagavond een hoop concerttips waar je je de komende tijd mee kunt vermaken. Uiteraard allemaal van bands die hun hoogtijjaren beleefden in de sixties en seventies, maar die nog steeds de sterren van de hemel spelen. 

De top 10 van de Top 40 van 7 september 1968 komt voorbij met daarin met stip op 1 The Golden Earring toen zij nog Golden Earrings waren. 

Je hoort vanaf 19.00 uur ook welk nummer Kris Kross in hun wereldhit Jump uit 1992 sampleden en daarvan kunnen Bert Plezier en Nathalie van Kasteren alvast verklappen dat die eigenlijk bedoeld was voor Gladys Night & the Pips. Het muziekweetje van My Generation is er één voor mannen met zelfoverschatting en de link één tussen een Nederlandse hardrockband van het eerste uur en de geschminkte grootheden die in december vorig jaar hun laatste muzikale adem uitbliezen. 

De Anderstalige hit is Nathalie op het lijf geschreven en daarmee is een uur duidelijk weer te kort. Gelukkig kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht op www.facebook.com/nathalieenbert