Sport

Voetbaltalenten FC Meppel naar prestigieus jeugdtoernooi

Op 17 juni 2023 zal De Weide in Hoogeveen het toneel zijn van een van de meest prestigieuze voetbaltoernooien voor U10 en U12 teams: De Huys Talent Cup. Dit internationale jeugdtoernooi is voor top hoofdklasse teams en daardoor is het een van de meest gewilde jeugdvoetbal evenementen van het jaar. Naast FC Meppel, zullen ook verschillende Duitse teams, FC Emmen en de KNVB MO12-meisjes deelnemen aan het toernooi en strijden om de felbegeerde titel.

FC Meppel is er klaar voor om hun talent te tonen tijdens de Huys Talent Cup. Het evenement belooft een geweldige dag vol actie, entertainment en gezinsvriendelijke activiteiten te zijn. “Het is een geweldige kans voor jonge spelers om hun vaardigheden te tonen en hun liefde voor het spel,” aldus Jeroen Velema, organisator van het toernooi.

De Huys Talent Cup is een jaarlijks terugkerend evenement dat steeds populairder wordt onder jonge voetballers. Naast de titel van “Winnaar Huys Talent Cup 2023” zijn er ook individuele prijzen te winnen voor de beste speler en keeper van het toernooi. Eerdere winnaars van deze prijzen behoren nu tot de spelers van het Nederlands Elftal in hun respectievelijke leeftijdscategorieën.

Met veel enthousiasme kijken we uit naar een geweldige dag vol sport en competitie en nodigen we u uit om samen met ons te genieten van de geplande wedstrijden. We hopen u te verwelkomen op 17 juni op het sportveld van De Schutlanden van de Weide in Hoogeveen.

Tekst/foto aangeleverd