Nieuws

Veronica Express deed Meppel aan

Vrijdag begon jl. de Veronica Express aan een nieuwe rit door het land! Een heel muzikale rit welteverstaan, want naast luisteraars en radio-dj’s, sloten ook weer een handvol gave artiesten aan! O.a. Ilse DeLange zal de dag meereizen met de trein en van zich laten horen Eén van de stations die de Express aandeed met de trein was Meppel. Op dit station kwam de trein rond 16.00 u aan en bleef ongeveer een kwartier stilstaan. Voor de artiesten, begeleiding en DJ’s een ideale gelegenheid even de benen te strekken in de frisse lucht.

De trein was om 9.00 uur vertrokken vanaf Utrecht Centraal en deed onder meer de stations van Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Enschede aan. Na Meppel volgden nog Zwolle en Lelystad om om 18.00 uur te eindigen in Hilversum Tevens waren artiesten van plan op het perron van Meppeleen optreden te verzorgen maar dat liep anders dan gepland. Voor de muziek in de trein werd gezorgd door Ilse DeLange, Thijs Boontjes, Sven Figee, Blackbird, Ed Struijlaart, Marion Pichel en Jana Mila. Tevens mocht een aantal luisteraars meereizen met de trein.

DJ Martijn Muijs was ook wel van de partij. Hij was weer even terug in Meppel . De plaats waar het voor hem ooit allemaal begon bij RTV Meppel. Ook hij is net als veel bekende DJ’s , presentatoren en BNL’s zijn carrière begonnen bij de lokale omroep.

RTV Meppel/ Veronica Expresse Foto Nathan Reinds / foto station Meppel Jos Eising