Verhalenweekend in Drenthe op 22 & 23 oktober

Een snoepwinkel aan verhalen voor het hele gezin.
Verhalenvertellers bij een kampvuur, avondopenstellingen van musea of een verhalenexpeditie door de oertijd. Zomaar een greep uit de activiteiten tijdens het Verhalenweekend Drenthe. Een weekend vol unieke belevenissen voor het hele gezin, waar je de bijzondere verhalen van de Oerprovincie van Nederland ontdekt. Op 22 en 23 oktober verhaalt Drenthe en dat gaat inmiddels als een lopend vuurtje door de provincie.
Meer weten? Kijk op www.drenthe.nl/verhalenweekend

De Vuurgids en verhalenverteller Niels Brandaan Cotterink loodsen je door het Drentse oerlandschap, Tralaluna verzorgt een complete Verhalen Roadtrip en het Veenpark pakt uit met een spannende beleving, met de titel: ‘Geesten van het Veen’. “We hebben echt een schitterend evenement neergezet met veel spanning en prachtige verhalen. We verwachten veel gezinnen die wel van een beetje spanning houden!” aldus Harry Keuter, directeur van het Veenpark.

Trots op ondernemers
Het Verhalenweekend is een initiatief van Marketing Drenthe en wordt op een fantastische manier ingevuld door ondernemers, verhalenvertellers en musea. Drenthe barst van de spannende en intrigerende verhalen en dat blijkt. Maar liefst 27 evenementen zijn te bezoeken en te boeken. Het eerste evenement is reeds uitverkocht. “We hopen dat alle deelnemende ondernemers een mooie opkomst krijgen bij hun activiteit”, aldus Michelle Boer van Marketing Drenthe. “We zijn in maart al gestart met de eerste gesprekken met ondernemers en zijn erg trots op wat er allemaal is bedacht en ontwikkeld voor het Verhalenweekend Drenthe. Het is echt een aanrader voor gezinnen die in de herfstvakantie een leuk uitje zoeken.”

Verhalenvertellers & Beleeftochten
Verhalen zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn grappig of best een beetje spannend, anderen zijn indrukwekkend en blijven je nog heel lang bij. Hang aan de lippen van een verhalenverteller. Kies jouw verhaal en meld je aan! Ontdek de bijzondere verhalen van de Oerprovincie tijdens speciale beleeftochten. Wandelingen vol mythes en mysteries, een tocht in het donker, een excursie waar je stil van wordt of een tour in een elektrische jeep.

Meer weten? Kijk op www.drenthe.nl/verhalenweekend