Nieuws

Univé heeft een nieuwe plek in Meppel

Univé heeft een nieuwe plek! U bent vanaf vandaag welkom in de Univé-winkel aan de Eendrachtstraat 1. In het centrum van Meppel is Univé nog eenvoudiger te bezoeken. Natuurlijk vraagt een nieuwe winkel ook om een feestelijke opening. Daarom organiseren ze van 14 tot en met 17 juni allerlei leuke activiteiten.

De nieuwe winkel ligt een stuk centraler. Zo kun je tijdens het winkelen even binnenstappen voor advies, om je verzekeringspakket door te nemen of voor een gezellig praatje. Daarnaast hebben ze de winkel volledig aangepast aan onze lokale en coöperatieve waarden. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Je bent van harte welkom in de winkel om dat met eigen ogen te zien.

Activiteiten voor jong en oud: meld je aan!
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren organiseert Univé van 14 tot en met 17 juni allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen rondrijden in een treintje en een ijsje krijgen. Daarnaast is er een taxatiemiddag, een workshop kinder-EHBO en een AED-training. Ook is er een jurist aanwezig om jouw vragen te beantwoorden als je bijvoorbeeld een conflict hebt. Verder organiseren ze een speciale ledenavond over mantelzorg. Wil je aan deze activiteiten deelnemen? Aanmelden kan via https://samen.unive.nl/meppel

Foto Sander Konstapel