Nieuws

Twee Meppeler bedrijven genomineerd

Voor Drentse Onderneming van het jaar.
De genomineerden voor de Drentse Onderneming van het Jaar-prijs zijn bekend gemaakt. Onder de kanshebbers zitten twee bedrijven uit Meppel: Laboratoriumleverancier Boom BV en broodbakker Pandriks Bake Off.

De Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor alle Drentse ondernemingen. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

Belangrijke criteria om in aanmerking te komen voor de Drentse Onderneming van het Jaar zijn ondernemingen die vanuit een duidelijke strategische visie, op een creatieve en innovatieve wijze, een maatschappelijk en duurzaam verantwoord beleid voeren en daarmee ook financieel succesvol zijn. Bedrijven waar Drenthe trots op kan zijn.

De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft de namen bekend gemaakt van de ondernemingen die genomineerd zijn voor de editie van 2021. Op basis van diverse criteria zijn daarmee de inzendingen teruggebracht naar acht deelnemers, waaronder dus twee Meppeler bedrijven.

Laboratoriumleverancier Boom BV en broodbakker Pandriks Bake Off.

De zes andere kanshebbers zijn:

Fuhler Loon en Verhuur BV (Emmen)
Harwig Installatietechniek (Emmen)
Jollein (Assen)
Moton Lubricants BV (Assen)
Olba BV (Coevorden)
Spark Holland BV (Emmen)

Foto Drentse Onderneming van het Jaar