Nieuws

Twee bedrijven uit Meppel genomineerd

Dit jaar geen 10 maar 8 prachtige ondernemingen die genomineerd zijn voor dé Drentse Onderneming van het Jaar 2021! Hieronder twee mooie bedrijven uit Meppel t.w : Boom BV en Pandriks Bake Off BV. De overige 6 bedrijven die zijn genomineerd zijn: : Spark Holland BV, Emmen; Harwig Installatietechniek, Emmen; Olba BV, Coevorden; Jollein, Assen; Fuhler Loon en Verhuur BV, Emmen en Moton Lubricants BV, Assen.

Wat mogen deze ondernemingen trots zijn op de nominatie. Je wordt niet zomaar genomineerd voor de prijs. Een gerenommeerde jury selecteert ondernemingen die voldoen aan de voorwaarden van goed
ondernemerschap, innovatie en een gezonde financiële balans. Daarnaast dient een onderneming een bijdrage te leveren aan de economie en werkgelegenheid in Drenthe. Deze ondernemingen inspireren, verbinden en stimuleren elkaar, met een sterker en bloeiend ondernemersklimaat als gevolg.

De komende periode gaan de genomineerden zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst op dinsdag 28 september 2021. Op deze bijeenkomst krijgen zij de gelegenheid om zich te presenteren en te benadrukken waarom juist zij de prijs moeten winnen. Drie ondernemingen worden deze avond uitverkoren die door stomen naar de finaleavond!

De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 24 november, tijdens een feestelijke finale. De finale zal net als vorig jaar, vanwege corona, in hybride vorm georganiseerd worden en is daarmee zowel on-en offline te volgen. De locatie van de prijsuitreiking is Schouwburg Ogterop in Meppel.

De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar biedt Drentse ondernemingen een podium. Enerzijds door het uitreiken van de prijs Drentse Onderneming van het jaar. Anderzijds door het inspireren, verbinden en stimuleren van Drentse ondernemingen, met een sterker en bloeiend ondernemersklimaat als gevolg

Foto Drentse Onderneming vh Jaar