Nieuws

Trots en emotie op het Ondernemers Gala 2023

Donderdagavond vond het Ondernemers Gala 2023 in Meppel plaats. Het evenement vond dit jaar plaats in de Samenstroom aan de Groenmarkt. Tegen 20 uur meldde de crème de la crème van het bedrijfsleven in Meppel zich voor deze bijzondere bijeenkomst. Fraai gekleed in black tie en galajurken en in spannende afwachting van wat er zou gaan komen. Onderdeel van het programma was o.a de verkiezing van de Ondernemer van het jaar en de Jonge Ondernemer van het jaar. De spanning was voelbaar.

De nominaties waren bekend. Wim Meijer van Meijer Verduurzaamt en Verduursaam Echt Meppel, Sonja en Willem Steenbergen van Echte Bakker Steenbergen, Hans van der Ouw van Staat & Co Businessgifts, Jan Mark Oosterhuis van Op en Overslag Meppel en Robbert Holterman van Holterman Shipyards maken kans op de titel Ondernemer van het Jaar.

Voor de jonge ondernemer viel de nominatie keuze op Tessa de Vries van Tessadevries.com, Mart Brinkman van de Borrelstore en Victor van Saltbommel met Huberts Food. En de Jonge Ondernemer van het jaar is geworden: Victor van Saltbommel. Trotse ouders Christine en Constant van Saltbommel keken toe hoe zoon Victor zijn onderscheiding in ontvangst mocht nemen.

Ondernemer van het jaar 2023 werden Sonja en Willem Steenbergen. De jury had er een flinke dobber aan om vijf eigenlijk niet te vergelijken ondernemers en bedrijven langs de lat te leggen en tot een oordeel te komen. Uiteindelijk viel de keuze voor 2023 op Sonja en Willem Steenbergen.

Cheryl Groen/ foto Arjan Tien