Training “Holistisch in Balans”

Vanaf donderdag 25 mei start er een bijzondere training bij HOL1SME aan het Zuideinde 18. Het is de training “Holistisch in Balans” waarin we samen op een reis gaan om een diepere balans en welzijn te ervaren op alle niveaus van ons wezen.

Heb je weleens gemerkt dat je veel in je hoofd zit, regelmatig last hebt van kwaaltjes, moeite hebt met slapen, soms neerslachtig bent, weerstand voelt tegen veranderingen, of veel piekert? Dan is deze training echt iets voor jou!

Tijdens de training gaan we aan de slag met de holistische benadering van welzijn, waarbij we de verbinding tussen lichaam, geest en ziel verkennen. Op elk niveau gaan we bewust worden van wat er voor jou nodig is om balans te ervaren. Door middel van diverse technieken, oefeningen en inzichten zul je leren om met volle aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu, om contact te maken met je gevoelens en te luisteren naar de signalen van je lichaam.

Tijdens deze 5-weekse training, die start op donderdag 25 mei om 19:00 uur, gaan we samen aan de slag. De vervolgdata zijn 1 juni, 8 juni, 15 juni en 22 juni. Elke week verkennen we een ander aspect van holistisch welzijn en ontdekken we wat er voor jou nodig is om balans te ervaren. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich welkom voelt.

Ik, Marloes van Wilsem, ben enthousiast om jullie te begeleiden tijdens deze training. Met een liefdevolle en warme aanpak zal ik er zijn om jullie te ondersteunen op jullie persoonlijke groeipad. Mijn intentie is om jullie te helpen veerkrachtig te worden en vol zelfvertrouwen jullie eigen pad te bewandelen. Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan deze training en samen te ontdekken hoe je een veerkrachtig persoon kunt worden.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact met mij op via info@hol1sme.nl of 06 23751883.

Tekst eigen/ foto Shutterstock