Nieuws

Tim Knol speelt met zijn nieuwe band in De Plataan

Zaterdag 22 april organiseert de Muziekco√∂peratie Meppel een concert van Tim Knol, die met zijn nieuwe band The Wandering Hearts zal optreden in cultureel centrum De Plataan. De bekende Noord-Hollandse singer-songwriter, die op jonge leeftijd al doorbrak, speelt een dwarsdoorsnede van zijn inmiddels vijf albums omvattende oeuvre maar zal ook enkele gloednieuwe songs ten gehore brengen.

Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Vorig jaar bracht hij de plaat ‘Lightyears Better’ uit, een album over verandering. Het is een muzikaal verslag van de afgelopen jaren waarin Tim het roer helemaal omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. De muziek klinkt gelukkig nog altijd vertrouwd, met een sound die wordt gekenmerkt door zijn liefde voor americana en rockbands uit de jaren zeventig.

Het voorprogramma in De Plataan wordt verzorgd door AWKWARD i, pseudoniem van componist en liedjesschrijver Djurre de Haan. Zijn fijnzinnige teksten banen grillig een weg tussen zelfspot, absurditeit en melancholie.

De Plataan gaat open om 20.30 uur, de aanvangstijd van het concert is 21.00 uur. Tickets kosten ‚ā¨ 20,50 (inclusief verwerkingskosten) en zijn te bestellen via www.muziekcooperatie.nl.

Tekst/foto aangeleverd