Kerk

Tentdienst Wanneperveen met actie Voedselbank

Zondag 5 september is het tijd voor de tentdienst tijdens het Veneger dorpsfeest. Dit jaar een speciale editie, de dienst zal voor 1 keer gehouden worden in de kerk aan de Veneweg. We beginnen om 9.30 uur met de dienst, maar vanaf 9.00 uur kunt u al kijken en luisteren naar mooie muziek. Spreker is Durk de Boer en het thema is “Delen in het feest van de liefde”. We koppelen de dienst aan een inzamelingsactie voor de Voedselbank Steenwijkerland. Doet u ook mee?

U kunt uw bijdragen inleveren in de Kerk in Wanneperveen op zaterdag 4 september tussen 11 en 12 uur, vóór de dienst van 5 september (we zijn die morgen vanaf 8.30 uur aanwezig) en maandagavond 6 september tussen 19.00 en 20.00 uur. Ook is de Perelaar een verzamel locatie. U kunt de goederen daar neerzetten in de dozen in de koffiekamer. Dat kan van zaterdag 4 tot en met maandag 6 september.

Hieronder wat ideeën hoe u kunt bijdragen. Heel belangrijk is dat het houdbare artikelen zijn en dat de houdbaarheidsdatum (liefst ruim) na 10 september ligt. Daar gaan we: *Pastasaus *Havermout *Groente/fruit uit blik/pot *Suiker *Koffie/thee *Rijst *Houdbare zuivelproducten *Margarine *Ontbijtkoek *Rijstwafels *Shampoo *Deodorant *Tandpasta/tandenborstels *Zeep *Schoonmaakmiddelen

U bent welkom in de dienst. We houden ons aan de coronaregels, zoals 1,5 meter en hygiëne. Dat betekent dat we de poort sluiten als het maximale aantal mensen (ongeveer 50) is bereikt. We hopen natuurlijk dat alle mogelijke zitplaatsen bezet zijn. Schroom dus niet om te komen. De dienst is trouwens voor de thuisblijvers ook via www.bijzonderediensten.mozello.nl live te volgen. Daar vindt u ook steeds de laatste informatie over de tentdienst en de actie voor de Voedselbank.

Foto eigen