Cultuur

Sweet Melodies met Tim Knol in de Amer

Op zaterdag 28 mei staat niemand minder dan Tim Knol in Amen op de planken. Twee keer maar liefst, zowel in de middag (14.00) als in de avond (20.00). Voor beide concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus grijp je kans om deze bijzondere muzikant in het echt te horen spelen! Reserveren: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren

Tim Knol groeide op in Hoorn, waar hij vanaf zijn tiende jaar muziek begon te maken. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op de grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. In dat prille stadium zette Knol echter al een vraagteken bij het hele Rock’n Roll gebeuren: “Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock ’n Roll?”

Knol vindt nog steeds exact dezelfde dingen belangrijk als toen hij voor het eerst in de platenkast van zijn vader rommelde: hechte vriendschappen, diepgewortelde liefde en natuurlijk de sweet melodies van hem die telkens uit de aarde schieten. Dat laatste kunnen wij in De Amer getuige van zijn. Tim gaat nieuw werk uitproberen alvorens dit op de plaat vast te leggen. Het wordt ongetwijfeld weer een memorabele middag en avond!

Foto Amer