Schooltv

Student Renske straalt tijdens Skills The Finals

Renske Elzinga, student aan de opleiding Bloem, Groen & Styling van Terra deed op 31 maart en 1 april mee aan Skills The Finals in Jaarbeurs Utrecht. Skills The Finals is het centrum van talentvol vakmanschap in Nederland. Renske eindigde vrijdag op de zevende plek. “Het was erg leuk om dit mee te maken!” vertelt Renske. “Alles was goed geregeld. Ik was niet gespannen en ik kreeg voldoende tijd. Ik heb een winkelpresentatie gemaakt, een bruidsboeket, een boeket op vaas, arrangement voor op een podium en een arrangement voor een workshop.

Renske heeft een winkelpresentatie gemaakt, een bruidsboeket, een boeket op vaas, arrangement voor op een podium en een arrangement voor een workshop. Dat laatste vondze het leukste om te maken.”
Skills zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Via een voorronde op school en een kwalificatiewedstrijd kwam Renske in de nationale finale terecht. Hier nam ze het op tegen andere studenten door verschillende opdrachten uit te voeren. Een onafhankelijke jury beoordeelde de opdrachten.

Foto Terra