Nieuws

Stralende gezichten bij Boeijende wensenweek

Van maandag 19 september tot en met zaterdag 1 oktober werden de bewoners en cliënten bij Vanboeijen verblijd tijdens maar liefst twee feestelijke weken waarin meerdere wensen in vervulling zijn gegaan. Op meerdere dagen werden er twee verschillende voorstellingen opgevoerd. Het belevingstheater was een kleinschalige voorstelling waarin de bewoners en cliënten werden meegenomen in het verhaal van Willem van Oranje en Mata Hari, de beroemde danseres.

De interactieve muziekvoorstelling was geschikt voor zo’n honderd bezoekers, wiens zintuigen tijdens de voorstelling geprikkeld werden door een combinatie van geluid, tast en beleving. Tijdens de Boeijende Wensenweek 2022 zijn er maar liefst dertig wensen in vervulling gegaan. Denk hierbij aan snoezelmateriaal, een muziekinstrument voor buiten, een trampoline, een tovertafel, een duofiets, puzzels, een cheque voor een muurschildering, een kweekkastje en moestuinset, een schommelbank en nog veel meer moois.

Het organiseren van De Boeijende Wensenweek – en het kunnen laten uitkomen van de vele wensen – wordt mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de Vrienden. Stichting Vrienden van Vanboeijen zet zich al vele jaren in voor het welzijn de bewoners en cliënten bij Vanboeijen. Dit doet zij door het bieden van financiële ondersteuning voor projecten en materialen. Het gaat dan om de extra dingen die het leven beter of leuker maken voor de bewoners en cliënten en waar op andere manieren geen financiële ruimte voor is.