Kerk

Sprankelend nieuwjaarsconcert in Steenwijk

Het Noord-Nederlands Gemengd Koor en het Groot Mannenkoor Noord-Nederland bundelen hun krachten tijdens een nieuwjaarsconcert op zaterdag 21 januari 2023 om 15.00 uur in de Grote Kerk in Steenwijk. ‘We verheugen ons op deze samenwerking waarin de klanken van een gemengd koor en een mannenkoor elkaar versterken’, zeggen Harold Kooij en Martin Mans, de dirigenten van de zanggroepen.

Het orgel en de vleugel worden bespeeld door Hugo van der Meij die, naast de begeleiding, ook enkele improvisaties ten gehore brengt. De drie heren Mans, Van der Meij en Kooij zullen zich op de klavieren niet onbetuigd laten tijdens dit bruisende nieuwjaarsconcert. Het programma is gevarieerd met geestelijke liederen en klassieke arrangementen.

Locatie: Grote Kerk Steenwijk, zaterdag 21 januari 2023, aanvang : 15.00 uur, toegang 15,00 euro. Kaartverkoop online op www.martinmans.nl of telefoon 06-25391903. Lokale voorverkoop van kaarten bij Bloemisterij Gaal, Gasthuisstraat 10-12 en Ev. Boekwinkel Immanuel, Kerkstraat 13 in Steenwijk.

Tekst/foto’s Bureau TekstHuis