Nieuws

Rondleiding Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Altijd al eens een kijkje willen nemen op een natuurbegraafplaats? Op woensdag 22 mei organiseren Annerie Kremer Uitvaartzorg en Natuurbegraafplaats Mepperdennen een rondleiding op de natuurbegraafplaats.

Mepperdennen ligt bij het mooie Drentse plaatsje Meppen. Een rustige omgeving waar de mogelijkheid is voor een rustplaats, midden in de natuur. U kiest zelf de plek waar u zich prettig bij voelt. En het mooie is dat de natuur leidend is op de begraafplaats.

Annerie Kremer: “Er is steeds meer vraag naar een graf op een natuurbegraafplaats. Het hoeft niet onderhouden te worden en het grafrecht is eeuwigdurend, dus er zijn geen zorgen voor je nabestaanden”. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om zelf een indruk te geven van de mogelijkheden, organiseren Annerie Kremer Uitvaartzorg en Natuurbegraafplaats Mepperdennen daarom een rondleiding.

Om 9.45 uur vertrekt er een touringcar vanaf Edison 1 (de parkeerplaats bij Reestborgh) naar Mepperdennen. Na een korte presentatie krijgt u een rondleiding over de natuurbegraafplaats. Aansluitend staat er een lunch klaar. Rond 14.00 uur is de bus weer terug in Meppel.

Wilt u ook mee? Stuur dan vóór 1 mei een mail met uw naam, aantal personen en telefoonnummer naar info@kremeruitvaartzorg.nl. De kosten bedragen € 17,50 per persoon.

Tekst/foto aangeleverd