Sport

Red Giants delft onderspit tegen Flying Red uit Roden.

Red Giants is de competitie nog niet goed begonnen. Het leed de tweede nederlaag op rij. Na het verlies van vorige week, was het team van Patrick Koning, dat dit jaar uitkomt in de landelijke 2e divisie, er alles aan gelegen om in de eerste thuiswedstrijd een goed resultaat te behalen voor eigen publiek. Echter Flying Red uit Roden werkte niet mee om dit te realiseren. De tegenstander was feller en slimmer in het spelen en liep al snel uit naar een ruime voorsprong bij rust.

Na rust probeerde Red Giants de opgelopen achterstand enigszins te beperken, maar ondanks de inzet
lukte het niet om dichterbij te komen. Er werden desondanks leuke aanvallen opgezet, maar dit resulteerde helaas niet altijd tot scores. Na een ruststand van 28-49 werd de wedstrijd beƫindigd met een stand van 56-93.