Cultuur

Recordstart nieuwe theaterseizoen Ogterop

De vriendenvoorverkoop van Schouwburg Ogterop is afgelopen dinsdag 23 mei van start gegaan. Op de eerste dag zijn al bijna 4000 kaarten verkocht. Een record, want eerdere seizoenen werden er gemiddeld zo’n 2500 kaarten verkocht in de eerste 24 uur. “We hadden al het gevoel dat mensen veel zin hadden in het nieuwe theaterseizoen, maar dat we zo’n vliegende start zouden hebben, hadden we allemaal niet durven dromen”, aldus directeur en programmeur Natalie Straatman.

De hardlopers
Hardlopers van aankomend seizoen zijn de grote cabaretnamen als Pieter Derks, Claudia de Breij, Lebbis & Jansen, Yentl en de Boer, Roué Verveer en Lenette van Dongen. Muziekliefhebbers kiezen in groten getale voor Daniël Lohues, Her Majesty en The Stones vs The Beatles Battle. Ook de toneelvoorstelling ‘Fokker Blankers Tol’ van Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker en de dansvoorstelling ‘ZIEL’ van Conny Jansen Danst zijn populair onder de Theatervrienden.

Reguliere kaartverkoop start op donderdag 1 juni
Theatervrienden kunnen nog met voorrang bestellen tot donderdag 1 juni 13.00 uur. Vanaf dan is de kaartverkoop geopend voor iedereen.

Word ook Theatervriend
Wie nog Theatervriend wil worden en ook direct wil profiteren van de voorrang, kan zich nog online aanmelden via schouwburgogterop.nl/theatervriend. Theatervrienden krijgen naast voorrang op de kaartverkoop ook korting op veel voorstellingen en andere mooie voordelen.

Schouwburg Ogterop/ Foto Ronnie Zeemering