Schooltv

Open dagen Terra MBO op 27 & 28 januari a.s.

Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari zijn de open dagen van Terra MBO. Neem een kijkje bij de vestigingen in Groningen, Emmen en Meppel. Hier ontdek je alles over de groene mbo-opleidingen van Terra en hoe jij hiermee de wereld van morgen een stukje beter kan maken.

Groene mbo-opleidingen van Terra
Terra biedt mbo-opleidingen aan op het gebied van natuur, tuin & landschap, dier & welzijn, agro & techniek, bloem, groen & styling en voeding & voorlichting. Met deze groene opleidingen leer je niet alleen een mooi vak, maar help je de wereld van morgen een stukje beter te maken. Je leert de groene kennis die je opdoet ook gelijk toepassen in de praktijk.

Persoonlijk, praktisch en met passie
Bij Terra bieden we persoonlijk onderwijs, je voelt je er al snel thuis. De studenten van Terra zijn graag buiten en zijn het liefst altijd bezig met dieren, voedsel of natuur. Ze zijn praktisch ingesteld en werken graag met hun handen. Bij de maatschappelijk relevante opleidingen geven bevlogen vakdocenten les, die allemaal een passie hebben voor natuur en dieren.

Bezoek de open dagen
Kom langs op 27 of 28 januari en ontdek meer over de mbo-opleidingen van Terra. Docenten en studenten van Terra zijn afwezig om al je vragen te beantwoorden. Vind meer informatie en meld je aan via: www.mboterra.nl.

Je bent van harte welkom op:
Vrijdag 27 januari 2023 tussen 16.00 en 21.00 uur in Groningen, Emmen en Meppel
Zaterdag 28 januari 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur in Groningen

Ben je geïnteresseerd in de Hippische (paardensport) opleidingen van Terra? Bezoek dan de open dag in Assen op 4 februari 2023.

Tekst/foto Terra