Schooltv

Open Dag Drenthe College op woensdag 25 januari

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding? Kom dan op woensdag 25 januari naar de Open Dag van Drenthe College. Belangstellenden zijn tussen 15.00 en 20.30 uur van harte welkom om de schoolgebouwen in Assen, Emmen of Meppel te bezoeken en voorlichtingen van opleidingsrichtingen bij te wonen. Volwassenen die zich oriënteren op om- of bijscholing zijn eveneens van harte welkom.

Vooraf registreren voor de Open Dag is mogelijk via drenthecollege.nl/events. Op de DC-locaties is het mogelijk om sfeer te proeven, de (praktijk)lokalen te bezoeken en in gesprek te gaan met studenten en docenten. Neem ouders/verzorgers of andere gezinsleden gerust mee. Ook kunnen de bezoekers een voorlichting van een opleidingsrichting bijwonen. Aanmelden voor een voorlichtingsronde is niet nodig. Een tijdschema van de verschillende voorlichtingsrondes is te vinden op drenthecollege.nl en ontvangen geregistreerde bezoekers via de mail.

Beroepshavo en nieuwe opleidingen
Bij Drenthe College in Meppel en Assen kunnen jongeren de Beroepshavo volgen. Het is mogelijk om naast een mbo-opleiding niveau 4 havo-certificaten te halen. Studenten die hiervoor kiezen willen graag meer uitdaging of goed voorbereid naar het hbo.

Tijdens de Open Dag is er ook aandacht voor nieuwe opleidingen. Zo gaan in september 2023 de opleidingen Leidinggevende Keuken en Leidinggevende Bediening niveau 4 bij Drenthe College in Meppel van start. Ook wordt op onze locatie in Meppel Leidinggevende Team/Afdeling/Project aangeboden. Dit is een éénjarige mbo-opleiding voor mensen die werkzaam zijn binnen een bedrijf of instelling en een leidinggevende functie willen of gaan bekleden.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op drenthecollege.nl/studiekeuze. Bekijk de virtuele rondleidingen van de DC-locaties, kom in contact met studenten, lees ervaringsverhalen of doe de beroepskeuzetest. Verder is het mogelijk om op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op te nemen met het Infoteam via info@drenthecollege.nl, 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

Tekst/foto Drenthe College