Natuur

Op stap excursie door het Reestdal voor het hele gezin

Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem organiseert Landschap Overijssel op dinsdagmiddag 27 juli een bijzondere OpStap wandeling door het Reestdal. Deze keer is de wandeling gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Iedereen is van harte welkom mee te gaan en zich te laten verwonderen door het bijzondere landschap en de flora en fauna in het Reestdal. Ga je mee?

Er is er heel veel te zien én te horen. De gids neemt je mee de natuur in en laat je met andere ogen kijken. Ze vertelt een verhaal en er is ruimte voor een spel. Op deze manier betrekt ze het hele gezin bij deze speciale excursie langs onverwachte plekjes in het Reestdal. De excursie start 27 juli om 14.00 uur bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug. De wandeling zal ongeveer twee uur duren.

Aanmelden
Ga je mee met deze Opstapwandeling? Meld je dan aan via de website www.landschapoverijssel.nl/opstap2021. De kosten zijn € 5, – per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Deze gezinswandeling vindt ook plaats op 24 augustus 2021.

Rekening houden met Corona
Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Kijk voor meer informatie over excursies op www.landschapoverijssel.nl/opstap2021

Foto Erik de Graaf