Nieuws

Nostalgie en feest bij verhuizing naar de Engelgaarde

Een feestelijke dag met een lach en een traan. Spannend voor de kinderen die jaren les hebben gehad in het gebouw aan de KP Laan in Oosterboer. De groepen 5 t/m 8 laten de vertrouwde omgeving, geluidjes en geuren achter zich. En verruilen die voor De IJsvogel aan de Engelgaarde.

In augustus jl. zijn de Oosterboerschool en de Tolter gefuseerd tot Kindcentrum de IJsvogel. Vandaar de verhuizing, twee locaties worden nu één, aan de Engelgaarde. Er werd in stijl afscheid genomen van de oude locatie met een heuse Theaterdag.

Op het programma stonden theaterworkshop in het teken van de verhuizing en fusie door Scala-docenten, playbackshow, musical met in het decor een ijscokar. Ook waren er officiële plichtplegingen met woorden van dank en afscheid.

Het echte afscheid van het gebouw aan de KP laan was in de loop van de middag. De kinderen gingen nog een keer naar binnen, pakten hun spulletjes. Daarna gingen ze het door een erehaag van ouders en docenten, onder een echte parachute door, op weg naar een nieuwe toekomst aan de Engelgaarde. In de komende 2 weken voor de vakantie kunnen ze een beetje wennen aan het nieuwe gebouw.