Nieuws

Nationale Diabetes Challenge start in Meppel

Huisartsenpraktijken in Meppel doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. Vanaf dinsdag 30 april wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig. Ook zonder diabetes ben je van harte welkom.

Op dinsdag 30 april 19.00 uur start de eerste wandeling vanaf Spectrum Medisch Centrum (Schoolstraat 4). We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af op het NDC Festival op 28 september in Arnhem.

Op dinsdag 26 maart om 19.30 uur organiseert Spectrum Huisartsenpraktijk een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in Meppel. Iedereen die interesse heeft is welkom. Neem gerust iemand mee! Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar ndc@spectrummedischcentrum.nl of bellen naar 0522-745678.

Tekst en foto Spectrum