Exposities

Museumweek in Stedelijk Museum Meppel

Van 30 maart tot en met 5 april doet het museum aan de Hoofdstraat 22 mee aan de landelijke museumweek. Voor kinderen is er een speciale speurtocht door het museum, die ze een zoete verrassing kan opleveren. De speurtocht is speciaal gemaakt bij de vaste collecties met werk van Stien Eelsingh, Meppeler schilders, Meppeler zilver en de theaterfiguren van Ans en Henk Boerwinkel. Ook de lopende expositie van Willy van der Duyn, ‘Kijk je ogen uit’ is erin opgenomen.

De museumvereniging biedt volwassenen dit jaar de mogelijkheid met een geleende museumkaart naar een museum te gaan. Aan de balie wordt niet raar gekeken als je niet op de pasfoto op de kaart lijkt. Op deze manier wil de museumvereniging mensen laten ervaren hoe het is om een museumkaart te hebben. Stedelijk Museum Meppel doet er aan mee.

Op 30 maart is de eerste dag voor de speurtocht en geleende museumkaart in Stedelijk Museum Meppel. Op eerste paasdag is het museum gesloten. Op woensdag 3 april zijn we weer vanaf 13:00u geopend. Kijk voor meer informatie over de museumweek en een voorbeeld van de speurtocht op de websites en socials van www.stedelijkmuseummeppel.nl en www.museum.nl Fijne paasdagen gewenst!

Cheryl Groen/ foto stedelijkmuseummeppel.nl