Nieuws

Moeders obsSprinkels in het zonnetje

Op zondag 8 mei, Moederdag, hebben de moeders van de kleuters van obsSprinkels een wel heel bijzonder cadeau gekregen: een tegoedbon voor een beautyavond op school. Dinsdagavond waren de moeders met kinderen aanwezig en kon de bon worden verzilverd.

Het was een verrassing voor de moeders van de kleuters van obsSprinkels toen ze zondagmorgen hun Moederdagcadeau in ontvangst namen. Dit keer geen zelfgeknutselde fotostandaard of een prachtig schilderijtje voor aan de muur, maar een heuse tegoedbon voor een beautyarrangement op school.

Dinsdagavond was het zover en waren alle moeders aanwezig in de klas van hun kind. Onder het genot van een heerlijk glaasje citroenwater en een ontspannen muziekje op de achtergrond werden de moeders door hun kinderen verwend. Er bleek een echte nagelstudio te zijn, moeders kwamen tot rust onder een genot van een heerlijke schoudermassage en de make-up van veel moeders werd professioneel door zoon of dochter aangebracht.

“Wat een leuk idee”, aldus Susanne Leeuw, de moeder van de vijfjarige Jette. “Ik ben heerlijk verwend, ik heb mijn kind zien stralen en ik heb even heerlijk bijgekletst met andere moeders”. “Dat was inderdaad de achterliggende gedachte”, vertelt juf Rowena Brakke. “Moederdag is ervoor om de moeders even extra in het zonnetje te zetten. Dat is in ieder geval goed gelukt!” “Mijn dochter gaf wel aan dat sommige jongetjes het nog niet zo goed snappen: ze doen het immers toch niet zo vaak?”, vertelt Susanne lachend.

Foto Obs Sprinkels