Nieuws

Minimarkt Bewust & Duurzaam op 7 oktober

Op 7 oktober van 10.00 tot 14.00 openen we de Duurzame Doeweek met een minimarkt bewust & duurzaam leven in en rond Meppel. Op deze markt vind je allerhande producten en informatie over gezonde, bewuste en duurzame leefstijl. Met lokale aanbieders geven we een kijkje in de mogelijkheden rond duurzaam leven, gezonde leefstijl en complementaire zorg. Nieuwsgierig? Kom langs op de Ceintuurbaan 106 in Meppel.

Er zijn heerlijke ambachtelijke kaasje en leuke cadeauartikelen te vinden. Zo zijn er zoutsteen producten en tafellinnen uit Pakistan, en handgemaakte houten lepels. Hoe die lepels gemaakt worden is ook te zien. Verder is er volop informatie over natuurlijke schoonheid, biologische huidproducten, herstellen van stress, burn-out of trauma, voeding en vitaminen, en hoe je samen je alcohol- of drugsverslaving de baas kan blijven.

Op deze markt vindt u initiatieven die u kunnen helpen om gezonder, bewuster en duurzamer te leven. Voor de regio Meppel zijn deze verzameld in een gids “Meppel Vitaal en in Beweging”. Deze gids is ook op de markt verkrijgbaar.

Met al deze initiatieven dragen we bij aan een mens- én aardewaardige samenleving. Deze markten worden mogelijk gemaakt door www.bewustmeppel.nl, www.thuismeppel.nl en het sport- en preventieakkoord van de gemeente Meppel.

Bewustmeppel.nl