Cultuur

Meezingconcert Meppeler Mannenkoor

Op zaterdagmiddag 25 november organiseert het Meppeler Mannenkoor om 15.00 uur een meezingconcert. We nodigen geïnteresseerden graag uit in Wijkcentrum De Poele aan de Groen van Prinstererstraat 1A om te ervaren hoe het voelt om samen met een groep mannen te zingen. Onder leiding van onze inspirerende dirigent Mannes Hofsink oefenen we bekende songs uit de jaren ’70 en ’80 en eveneens klassieke stukken. Wil jij jouw zangtalent ontdekken en een gezellige middag hebben? Voel je welkom om te komen en neem gerust je partner mee. We maken er samen een mooie middag van en wie weet word je enthousiast om te zingen! De toegang is gratis.

Ook donderdagavond 21 december zal het Meppeler Mannenkoor van zich laten horen. Het koor verleent haar medewerking aan de jaarlijkse Lichtjeswandeling door de binnenstad en zal dan onder de overkapping van het terras van Herberg ’t Plein Kerstliederen ten gehore brengen.

In januari 2024 wordt er gestart met een projectkoor in de aanloop naar het concert dat op 13 april 2024 gegeven zal worden. Ook hiervoor zijn belangstellenden van harte welkom deel te nemen en hier zijn geen kosten aan verbonden. Het projectkoor start op donderdag 11 januari 2024 in de vaste oefenruimte van het Meppeler Mannenkoor in de Kruiskerk.

Tekst/foto: Meppeler Mannenkoor