Regio

Maisdoolhof en Blote Voetenpad Blokzijl geopend

Deze zomer opent De Strandhoeve haar deuren als Maisdoolhof Blokzijl. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Naast het maisdoolhof is er het Blote Voetenpad geopend die rondom het maisdoolhof loopt. Leer tijdens je bezoek boogschieten, kom springen op het springkussen, wandklimmen en lekker ravotten bij de waterspeelplaats. Ook is het restaurant en het snackloket geopend.

Een actief dagje uit met de (klein-) kinderen
Het maisdoolhof is vijf voetbalvelden groot en bestaat uit een doolhof met puzzelonderdeel en een uitkijktoren. Leuk voor jong en oud. Kinderen ontvangen een puzzelboekje met meerdere opdrachten die over het hele buitenterrein kunnen worden opgelost. Onder de juiste oplossingen wordt wekelijks een prijsje verloot.

De Roofvogelhoeve zomerprogramma
Op het terrein opent ook De Roofvogelhoeve haar deuren met haar zomerprogramma bestaande uit kinderworkshops en demonstraties met diverse vogels. Voor een kleine meerprijs zijn deze onderdelen te reserveren bij de entree. In avonturentuin zie je schildpadden, eekhoorns en prairehondjes en andere dieren. De avonturentuin zit bij de reguliere ticketprijs is.

Meer informatie
Reserveren voor Maisdoolhof Blokzijl is niet verplicht. Tickets zijn bij de entree te koop. https://www.maisdoolhofblokzijl.nl/