Regio

Line-up Nacht van Steenwijk op 31 aug. a.s.

O.a. Marco Schuitmaker, ANCORA en ABBA Fever komen 31 augustus naar de Vestingstad. De Vestingfeesten zijn nog in volle gang en er staat voor komende woensdagen nog veel moois op het programma. Veel mensen kijken ook alweer uit naar de Nacht van Steenwijk. Traditioneel worden de Vestingfeesten de laatste donderdag van augustus afgesloten met dit grootse, gratis toegankelijke muziekfestijn op de Markt in Steenwijk. De gezamenlijke winkeliers en horecaondernemers bieden donderdagavond 31 augustus een gevarieerde line-up aan.

Niemand minder dan Marco Schuitmaker komt naar Steenwijk. De publiekslieveling, die bekend is van de megahit ‘De Engelbewaarder’, zal zeker ook zijn nieuwe nummer ‘Zomernacht in Griekenland’ ten gehore brengen. De Steenwijkse B&B eigenaar Patrick Jongschaap zorgt met ANCORA voor de nodige meezingers. Al het beste van deze geliefde band zal voorbijkomen tijdens de Nacht van Steenwijk.

De coverband Proost! zorgt vanaf 21.00 uur voor muzikaal spektakel en niet te vergeten een explosie aan special effects. De grootste hits worden gespeeld. Het wordt onmogelijk om stil te blijven staan. ABBA Fever en Mark’s Hazes Tribute maken het muziekfestijn compleet. Deze namen zeggen genoeg. Er kan tijdens de Nacht van Steenwijk feest gevierd worden tot in de late uurtjes. Op het BIEBplein aan de Scholestraat is het Dance Event (18+) met Altijd Larstig , Rob Gas d’r op en DJ Thyrza. De toegang is gratis

Tekst/foto Steenwijk Vestingstad