Nieuws

Landelijke Fresh Air Walk ook in Meppel

Op zondag 10 september wordt om 11:00 uur op 8 locaties in Nederland begonnen aan een heerlijke Fresh Air Walk. Eén van de startlocaties is bij Vitaal en in Balans op de Ceintuurbaan 106 in Meppel.

De Fresh Air Walk is een onderdeel van het stoppen met roken programma Rookvrij en Fitter die geregeld plaatsvinden. Met de jaarlijkse landelijke Fresh Air Walk wordt het rookvrije leven gevierd. “Maar”, zegt stoppen met roken coach Dik Zantingh, “deze wandeling is niet alleen voor de deelnemers die ooit met ons programma Rookvrij en Fitter hebben meegedaan, maar ook voor alle mensen die wensen te stoppen met roken en interesse hebben in ons programma.”

De wandeling is ongeveer 5 km lang en en het wandelniveau is voor iedereen toegankelijk. (Potentiële) stoppen met roken deelnemers kunnen tijdens de wandeling hun ervaringen en wensen delen, zodat iedereen geïnspireerd naar huis gaat. Ook kun je tijdens de wandeling al je vragen stellen aan de ervaren coach of (s)toppers.

Ook na de wandeling kan je onder het genot van een kopje koffie, thee of fris al je vragen kwijt aan de coach. Tevens krijg een leuk cadeautje mee naar huis.

Dik vult nog even aan: “Oktober staat voor de deur en oktober is natuurlijk ook weer Stoptober. Bij ons kan je dan ook weer meedoen aan gezamenlijk groepssessies om te stoppen met roken. Maar je kunt ook 1 op 1 begeleding krijgen, zowel op locatie als online.”

Aanmelden voor de wandeling is niet perse nodig, maar i.v.m. de catering wel wenselijk. Aanmelden kan via de agenda op website van Vitaal en in Balans (www.vitaaleninbalans.nl).

Heb je vragen? Mail naar info@vitaaleninbalans.nl .

Tekst www.vitaaleninbalans.nl/ foto Dik Zantingh