Sport

Laatste kans voorverkoop abonnementen Zwembad De Kerkvlekken

In het Havelter Zwembad De Kerkvlekken worden de laatste voorbereidingen getroffen voor een nieuw zwemseizoen. Zaterdag 30 april a.s. al worden de hekken geopend voor een zomer lang zwemplezier. Tot en met vrijdag 29 april kunnen belangstellenden nog persoonlijke en gezinsabonnementen aanschaffen tegen een aantrekkelijk voorverkooptarief.

Het aanvragen van een persoonlijk- of gezinsabonnement gebeurt alweer voor de tweede keer geheel digitaal. Het aanvragen en betalen van de abonnementen alsook het uploaden van pasfoto’s vergt slechts een paar minuten tijd. De abonnementen zelf kunnen bij het eerste bezoek aan het zwembad afgehaald worden bij de kassa. Op www.zwembaddekerkvlekken.nl is een link te vinden, die toegang geeft tot de digitale omgeving. Tot en met vrijdag 29 april a.s. hanteert Zwembad De Kerkvlekken nog aantrekkelijke voorverkooptarieven. Per zaterdag 30 april en daarna gelden de normale tarieven.

Hulp nodig?
Voor wie graag hulp wil bij het aanvragen van een abonnement is het team van Zwembad De Kerkvlekken aanwezig in het zwembad op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Voor het reserveren van een dag en/of tijdstip kan contact opgenomen worden met het team op telefoonnummer (0521) 34 13 38.

Zwemlessen
Ook komend seizoen worden zwemlessen A, B en C. gegeven. Opgave kan ook weer via de website van het zwembad. Betalingen dienen per pin te geschieden aan de kassa. Voor de zwemlessen geldt dat die alleen af te nemen zijn in combinatie met een abonnement.

Over Zwembad De Kerkvlekken
In het mooie brinkdorp Havelte ligt het sfeervolle Zwembad De Kerkvlekken. Met twee royale baden, waaronder een kleuterbad, biedt De Kerkvlekken vertier voor alle leeftijden. Een glijbaan van 40 meter en 2 springplanken van 1 en 3 meter hoog completeren het zwemplezier. Voor de jeugd is vorig jaar een uniek spraypark gerealiseerd. Wel 20 verschillende toestellen die water spuiten. Daarna is het lekker ontspannen op één van de vele ligbedden of stoelen bij het kleuterbad, al of niet in de koele beschutting van parasols. Uiteraard is er voor de allerkleinsten een box aanwezig.

Foto RTV Meppel