Sport

Koningsspelen 2024 inschrijving verenigingen

Op vrijdag 26 april 2024 vindt de tweede editie van de Koningsspelen voor basisscholen in Meppel plaats. Aan de vorige editie namen diverse verenigingen deel om hun aanbod te laten zien aan alle basisschoolkinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 uit Meppel.

De vakgroepen bewegingsonderwijs van Promes en KindPunt en Meppel Actief slaan opnieuw de handen ineen om een sportief programma te organiseren tijdens de Koningsspelen voor deze groepen. Net als vorig jaar zal het evenement plaatsvinden op sportpark Koedijkslanden.

Wij willen alle verenigingen van harte uitnodigen om opnieuw deel te nemen aan deze geweldige dag! Het sportpark wordt weer omgetoverd tot een heus Sport-PRET-park. We bieden een programma aan dat bestaat uit twee blokken van 2 uur, waarin kinderen verschillende sporten kunnen uitproberen.

Indien uw vereniging interesse heeft om deel te nemen aan deze geweldige dag, mail dan naar bewegingsonderwijsmeppel@gmail.com.

Alvast een belangrijke datum voor in de agenda: de verenigingsavond voor de komende Koningsspelen vind plaats op maandagavond 5 februari van 19.30 tot 20.30 uur op het kantoor van KindPunt aan Leonard Springerlaan 39, Meppel. Het is van belang dat uw vereniging hierbij aanwezig is, zodat u geen enkele informatie mist.

De aftermovie van vorig jaar is te zien via de volgende link: https://youtu.be/vlqgsArcAwA?si=ef54XvOeaZjp0hk7

Meppel Actief/ foto RTV Meppel