Regio

Kijken en luisteren naar verhalen over reizen

Kijken en luisteren naar verhalen over reizen: dat kan via de website van de bibliotheek. Op de website van de bibliotheken van Biblionet Drenthe staan namelijk korte gefilmde verhalen. Hiermee willen de bibliotheken er ook zijn voor mensen die niet zo snel (meer) een boek zullen lezen. Iedere drie maanden komt er een nieuw thema bij.

Verhalen over reizen
Op de speciale pagina staan verhalen over reizen. Hier kun je kijken naar een mooi verhaal van een verhalenverteller, naar gedichten en verhalen over reizen van Drentse schrijvers en naar het verhaal over de reis die Vincent van Gogh maakte naar en in Drenthe.

Puzzel over reizen
Op de site staan ook een woordzoeker en een rebus. Puzzelaars maken kans op een leuke prijs. De woordzoeker ook af te halen in de bibliotheek (zolang de voorraad strekt).

Boekentips over reizen
Medewerkers van de bibliotheek delen hun favoriete boek over reizen. De boeken zijn te leen in de bibliotheek en direct te reserveren via de website.

Website
Eerder verschenen op de website al filmpjes over het thema vriendschap. De website is te vinden op www.bibliothekendrenthe.nl/verhalenover.

Foto Biblionet