RTV Meppel

Kijk op Meppel live uit de jubilerende PGM de Baander

Dit weekend was er een speciale uitzending van Kijk op Meppel, uitgezonden vanaf de locatie de Baander ter gelegenheid van het 12,5-jarig bestaan van deze stichting. Deze feestelijke dag werd officieel geopend door burgemeester Korteland. De presentatoren Janet van Veen en Eric Grotens hadden aansluitend een vraaggesprek met hem en zijn partner Rosa van Veen. Verscheidene andere mensen die een relatie hebben met PGM de Baander schoven aan, aan de interviewtafel.

Voorzitter Peter van Asselt en bestuurslid Wim Greven vertelden bijvoorbeeld over de stichting en de feestelijkheden rond het jubileum. Karen v.d. Bergh legt als voorzitter van Wensstichting Drenthe uit wat deze stichting allemaal voor mensen kan betekenen. Daniela Lieftink is instructrice bij de Baander en vertelt over de dagelijkse paardrijlessen. Therese Schellekens en Hans Baltjes resp. voorzitters van de vrouwen- en mannenafdeling van de Old Fellows Meppel verrichten onderhoud aan de Baander en vertellen wat de vereniging nog meer doet.

Een aantal leden van de Altiband Meppel delen hun enthousiasme voor de muziek en Ineke van Dalen komt wat vertellen over de linedance-groep The Outlaws. Het 2 uur durende programma werd gepresenteerd door Janet van Veen, Eric Grotens en Fiona v.d. Berg. De techniek was in handen van Bert Keizer en Henk Hoeben. Evenals de fotografie van de Kijk op Meppel. De uitzending van Kijk op Meppel is terug te luisteren via radio gemist op www.rtvmeppel.nl.

Foto Henk Hoeben