Cultuur

Kerstsfeer Meppeler Mannenkoor bij Lichtjeswandeling

Donderdagavond 21 december zal het Meppeler Mannenkoor diverse liederen ten gehore brengen uit haar grote kerstrepertoire op het terras van Herberg ’t Plein in Meppel. Dat is één van de locaties waar de deelnemers aan de Lichtjeswandeling van de Stichting Oud Meppel langskomen. Een mooie gelegenheid om het koor te zien optreden en alvast in kerstsfeer te komen.

Daar waar het Meppeler Mannenkoor voorgaande jaren in de aanloop naar Kerst altijd een kerstconcert bracht, heeft het dit jaar in samenwerking met Jaap de Boer van Herberg ’t Plein voor een openbaar kerstoptreden gekozen. Dat vindt plaats tijdens de Lichtjeswandeling van de Stichting Oud Meppel op donderdag 21 december vanaf 19.45 uur. Iedereen is van harte welkom plaats te nemen op het terras en in kerstsfeer naar het koor onder leiding van de bekende Meppeler musicus Mannes Hofsink te komen luisteren.

Na de jaarwisseling begint het koor met de voorbereidingen van haar concert op 13 april 2024. Geïnteresseerde aspirant-zangers zijn dan van harte welkom hieraan deel te nemen en op deze wijze vrijblijvend kennis te maken met het Meppeller Mannkoor en het plezier van samen zingen te ontdekken. Het koor repeteert elke donderdagavond om 19.30 uur in haar vaste oefenruimte in de Kruiskerk.

Tekst/foto aangeleverd