Sport

Kennismaken met de wielersport?

Het was nog nooit zo eenvoudig! Heb je zin om lekker buiten te sporten en wil je later ook de nieuwe Anna van der Breggen of Mathieu van der Poel worden of gewoon lekker sportief bezig zijn? Kom dan naar de trainingen van Wielervereniging Noordwesthoek op de Tippe in Staphorst.

Bij Wielervereniging Noordwesthoek kun je twee maanden gratis en geheel vrijblijvend kennis maken met de wielersport. Is het toch niets voor je dan kun je zonder verplichtingen je lidmaatschap weer beëindigen. Al onze trainingen worden verzorgd door ervaren trainers en de vereniging schrijft deelnemers in bij de KNWU zodat je veilig en verzekerd deel kunt nemen aan onze activiteiten.

Ben je jonger dan 14 jaar en heb je geen racefiets of valhelm? Dan stellen we gedurende die twee maanden gratis een racefiets en helm ter beschikking.

Zin in? Schrijf je dan snel in op wvnoordwesthoek.nl.

De leden t/m 14 jaar trainen op maandag- en donderdagavond. Ben je 15 t/m 18 jaar, dan trainen we op dinsdag- en donderdagavond. Voor onze leden ouder dan 18 jaar verzorgen we op donderdagavond de trainingen.

Tekst/foto Bert Krale