Judith le Fèvre uit Meppel genomineerd voor Award

Judith le Fèvre uit Meppel is een van de elf genomineerde dames voor Vrouw in de Media Award 2022 in Drenthe. Zij is mede-eigenaar en CMO van Drentse scale-up Ferr-Tech, is een gedreven ondernemer met internationale ambities. Met hun baanbrekende innovatie FerSol® een ‘groene’ chemie voor afvalwaterbehandeling, helpen ze verschillende bedrijven om hun afvalwater op een duurzame manier te zuiveren. (Meppel)

Vrouwen zijn nog altijd ondervertegenwoordigd op de radio, televisie, in kranten en in digitaal nieuws. In 2021 lag het percentage vrouwen dat als expert aan het woord kwam op 26,7 procent. Met de Vrouw in de Media Awards willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Tot en met 14 januari kan er op de genomineerden per provincie gestemd worden op https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards

De winnaressen komen vervolgens op de nominatielijst voor de landelijke Vrouw in de Media Award 2022. De awards worden jaarlijks georganiseerd door sprekersbureau ZijSpreekt en expertdatabase Vaker in de Media (VIDM).

VIDM/ foto Hilde fotografie