Sport

Inschrijving voor KiKa Extreme 2022 is open!

In 2022 gaan triatleten voor het vierde jaar op rij hun passie combineren met het goede doel KiKa tijdens een IRONMAN 70.3. KiKa Extreme biedt volgend jaar vier halve triatlons aan: Westfriesland, Maastricht, Vichy en Emilia. Vier ontzettend populaire triatlons waarbij deelnemers een sportieve uitdaging aangaan en daarbij geld in zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Al sinds het ontstaan van KiKa zetten Nederlanders zich op een sportieve manier in voor kinderen met kanker. In 2022 kan dat door uitdagingen aan te gaan zoals de IRONMAN 70.3 Westfriesland, Maastricht, Vichy of Emilia, vier ontzettend populaire triatlons! Organisator Denise Willemsteijn: “Triatlons worden steeds populairder en door deze sport te combineren met geld ophalen voor KiKa, is het een nog mooiere prestatie!”

Zie jij jezelf met ons meegaan naar één van deze vier halve triatlons? Challenge jezelf dan voor kinderen met kanker en beleef een waanzinnig toffe ervaring! Voor meer informatie over het evenement en inschrijvingen ga naar https://www.kikaextreme.nl/

Foto KiKa Extreme