Cultuur

“Ik zou liever Angel heten” première in Ogterop

Na het succesvolle debuut ‘Ik stond in een kutvoorstelling maar mijn haar zat wel heel goed’, dat lovend werd ontvangen, is Mevrouw Ogterop terug met een nieuwe productie: ‘Ik zou liever Angel heten’. Op zaterdag 11 maart wordt de première gevierd in Schouwburg Ogterop in Meppel, waarna de voorstelling tot en met juni in 18 theaters verspreid over het land te zien is. ‘Ik zou liever Angel heten’ (geschreven door Jibbe Willems) is een theatraal feest waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar in hoog tempo afwisselen.

Het is onderdeel van een serie van drie voorstellingen over het spelen van rollen. ‘Ik zou liever angel heten’ gaat over de maakbaarheid van onze identiteit. Zaterdag 11 maart premiere in Schouwburg Ogterop. Informatie www.schouwburgogterop.nl

Tekst Ogterop/ foto Miek Uittenhout