Nieuws

Iedereen telt mee Festival: inhoudelijk een succes

De deelnemers zijn enthousiast, de bezoekers ervoeren het als verhelderend en nuttig Afgelopen zaterdag was er een informatiemarkt in de Samenstroom aan de Groenmarkt onder het motto “Iedereen telt mee”. Een markt voor iedereen die meer wilde weten over de hulpmogelijkheden die er zijn voor het geval je financiële situatie verandert, of tips en hulp bij het omgaan met geld.

De Samenstroom was vrolijk opgefleurd met versiering en vlaggen. Ted Picman zorgde voor vrolijke klanken op zijn saxofoon. Er waren gratis ijsjes en poffertjes, een ballonnenclown voor de vrolijke noot. Een prima ambiance om je meteen op je gemak te voelen.

Vrijwel alle organisaties en instanties die hulp kunnen bieden of richting kunnen geven aan genoemde uitdagingen waren aanwezig. Kennis genoeg, maar de aanloop had beter gekund. Alhoewel de deelnemers en bezoekers zelf niet ontevreden waren. De contacten die er zijn geweest bleken voor beide partijen nuttig. Kwaliteit genoeg en aan de kwantiteit kan worden gewerkt.

Tekst RTV Meppel Foto Leo de Harder