Nieuws

‘Herdenken in het licht’, steek een kaars aan voor uw dierbare

Zondagmiddag 24 december organiseert Kremeruitvaartzorg van 16.00-17.30 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Zomerdijk 10a in Meppel wederom ‘Herdenken in het licht’. Een speciaal moment om uw overleden dierbare in het licht te zetten.

U krijgt een grafkaars aangeboden. Deze mag u, op uw eigen moment, op het graf van uw dierbare of bekende zetten. Met elkaar zorgen wij er dan voor dat de graven op de begraafplaats op kerstavond in het licht staan.

De ingang van de Algemene Begraafplaats wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle setting met foodtrucks en vuurkorven. Om het speciale moment met elkaar af te sluiten, krijgt u een heerlijke kop soep, warme chocolademelk en/of glühwein aangeboden. Zodat we nog even samenzijn in het licht en stilstaan bij hen die niet meer bij ons zijn.

‘Herdenken in het licht’ is voor iedereen die iemand heeft verloren. Ook wanneer uw dierbare gecremeerd is of elders begraven is. Met alle lichtjes vormen wij op kerstavond een hart van licht en herdenken wij met elkaar.

Heeft u een vraag over Herdenken in het Licht? Neem dan contact op met Annerie Kremer uitvaartzorg 0522-245021 of stuur een mail naar info@kremeruitvaartzorg.nl.

Tekst/foto aangeleverd