Nieuws

Grupetto Meppel ontvangt donatie RABO Clubsupport

Eenmaal per jaar vindt de Rabo ClubSupport-actie plaats, waarbij de Rabobank investeert in lokale clubs en verenigingen. Door online te stemmen, bepalen de leden van de Rabobank de hoogte van de bijdrage voor elke deelnemende vereniging.

Ook de leden, familie en vrienden van Grupetto hebben enthousiast gestemd, en op vrijdag 6 oktober was het moment daar. Bestuursleden Gert van Unen en Arne Veerman ontvingen een cheque ter waarde van € 667,77 van Rachel van de Rabobank, tijdens een bijeenkomst bij CivitaS Meppel.

“Met deze opbrengst willen we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet met een feestelijke avond. Onze vereniging kan niet bestaan zonder de toewijding van onze leden,” aldus Gert van Unen.

Onze vrijwilligers spelen een cruciale rol bij het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een gevarieerd programma voor al onze leden. Denk hierbij aan onze wegkapiteins die de groepen op een veilige manier begeleiden, routemakers, trainers, organisatoren van tochten, avonden over GPS, bandenplakken en reanimatie, de productie van onze clubkleding, communicatie en nog veel meer. We zijn ontzettend dankbaar voor deze genereuze donatie van de Rabobank!

Tekst/foto Monique Visscher