Cultuur

Gratis Koffieconcerten in IJhorst starten weer.

De enthousiaste pianist Wouter Harbers geeft al jaren koffieconcerten in IJhorst. Tijdens deze concerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke tweede maandag van de maand met een middag vol romantische pianomuziek…
Door corona lag de serie een tijdje stil, maar nu herstart Wouter weer! U bent van harte welkom in de prachtige Dorpskerk van IJhorst, aan de Kerkweg 8. Deze herstart is het perfecte moment om muzikaal kennis te komen maken met Wouter, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’.

Kom ook meegenieten op maandagmiddag 10 oktober! Vanaf 14:00u bent u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 14:30u start het gratis toegankelijke concert met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En deze keer doet hij dit niet alleen: samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij u te raken. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn, u kunt rekenen op een afwisselend programma!

Kom ervaren waarom deze formule al jaren een daverend succes is! De entree is gratis, wel is er een collecte na afloop. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.koffieconcerten.nl.

Kunt u 10 oktober niet? Geen nood, tot maart 2023 deelt Wouter elke tweede maandagmiddag van de maand de mooiste muziek met u in de Dorpskerk te IJhorst! Bekijk de hele agenda via www.koffieconcerten.nl

Foto Fred Manschot