Cultuur

Frisse start van het koor Melody Singers Meppel

Op 30 augustus start het koor de Melody Singers Meppel weer met de wekelijkse repetities. Onder leiding van de enthousiaste en zeer muzikale dirigent, Svetla Kleijn en nog steeds begeleid door de virtuoze concertpianist Tjako van Schie. Behalve het feit dat het koor sinds februari van dit jaar geleid wordt door de nieuwe dirigent Svetla, moest het koor door de verkoop van het gebouw van het Meppeler Mannenkoor ook op zoek naar een andere locatie voor de repetities en dat is wonderwel snel gelukt.

De repetities zullen nu worden gehouden in de DoReKerk aan de Vledderstraat in het centrum van Meppel. Een prachtige kerk met mooie akoestiek en een mooie vleugel voor de altijd speelse begeleiding door Tjako. Het wordt een frisse start met nieuwe muziek, een nieuwe dirigent en het koor is ook op zoek naar nieuwe leden. In alle stemgroepen is ruimte voor nieuwe zangers/zangeressen: sopranen, alten, bassen en tenoren. Vooral de bassen en tenoren zullen nieuwe zangers met open armen ontvangen.

Als aspirant lid mag je vrijblijvend 2 repetities meedoen en de koffie/thee staat altijd klaar. De Melody Singers repeteren dus iedere dinsdagavond van 20-22 uur aan de Vledderstraat 20 Meppel in de DoreKerk.
Kijk eens op onze website voor meer informatie, www.melodysingersmeppel.nl. De voorzitter Clara Hofstra, is altijd te bereiken op telefoonnummer 06-23197601 en zij zal je ook graag bijpraten over het reilen en zeilen van het koor.

Foto Ebel Zandstra