Sport

FC Meppel Walking Football als 4e de winter in

Door twee overwinningen en een gelijkspel is HZVV ‘Herbstmeister’ geworden van de competitie walking voetbal OldStars. In tegenstelling tot de andere speeldata werden er in plaats van 12 wedstrijden slechts 9 gespeeld. De reden hiervoor was dat HHC Hardenberg vanwege familieomstandigheden niet deel kon nemen. De Hoogeveners van HZVV wonnen vrijdagmiddag op het terrein van Vitesse ’63, waar de derde competitieronde gespeeld werd, van Emmen met 3-1 en van Zuidwolde met 4-2.

Vitesse ’63 hield HZVV op 0-0. Steenwijk won ook twee wedstrijden, maar de derde wedstrijd kwam te vervallen. Meppel pakte ook weer drie punten. Van Steenwijk werd verloren (0-1), maar IJVV werd met 1-0 verslagen en tegen gastheer Vitesse ’63 werd met 2-2 gelijk gespeeld. Onderin de ranglijst slaagde Zuidwolde er niet in punten te pakken door twee keer te verliezen. IJVV (0-1) en HZVV (4-2) bleken te sterk. Door deze uitslagen voert HZVV de ranglijst aan met 21 punten. Steenwijk volgt met 19, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Voor Vitesse ’63, dat 16 punten bij elkaar gespeeld heeft, geldt ook dat zij nog een wedstrijd tegoed heeft. Meppel volgt met 15 punten. Onderin klom IJVV met 7 punten een plaatsje, Emmen heeft eveneens 7 punten en Zuidwolde met 4 en HHC met 3 sluiten de rij. De vierde ronde van deze competitie is op 6 maart bij IJVV in IJsselmuiden.

Lo Dijkstra/ foto Nina Smeding